Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

En Walker på jakt efter mer speltid

Robert Walkers agent Miro Jaganjac går i Nerikes Allehanda ut med att det finns ett intresse för Robert Walker hos södertäljeklubben Assyriska FF, men ÖSK är inte intresserade av att sälja. Uppenbarligen kan inte Assyriska inte betala vad ÖSK vill ha i ersättningen för att släppa Robert. Av allt att döma kom det inte ens så långt som till några regelrätta förhandlingar. Parterna stod alldeles för långt från varandra. Det verkar som om Assyriska vill äta kakan utan att betala för den. Jaganjac försöker att skapa intresse för sin spelare med hjälp av NA:s Henrik Brändh (som man nog tycker borde ha genomskådat Jaganjac vid det här laget).

NA: ÖSK vill inte sälja Walker till Assyriska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.