Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

En Walker på jakt efter mer speltid

Under försäsongen 2008 fick Robert Walker ett något senkommet men förmodligen välkommet erkännande för sina insatser året innan – en ettårig kontraktsförlängning. Men den nya säsongen utvecklades nog inte som Robert hade hoppats. Det blev trängre och trängre på det centrala delarna av mittfältet allteftersom säsongen framskred. I och med att Kim Olsen och Robin Staaf kom in i truppen kunde Nordin Gerzic permanentas som offensiv mittfältare. När Kristoffer Näfver bytte klubb med Djurgårdens Per Johansson kom ytterligare en konkurrent om mittfältsplatserna.

När sedan lagledningen visade sig föredra Per som förstavalsinhoppare så insåg nog Robert att möjligheterna till mer speltid under kommande säsong nog inte var så stora. Speciellt inte som det var allmänt känt att ÖSK hoppades kunna knyta den amerikanska mittfältaren Alejandro Bedoya till truppen.

Det var därför ingen större överraskning när Robert efter säsongens slut mer eller mindre på en gång deklarerade att han gärna ville byta klubb.

NA: Robert Walker vill bort från ÖSK

NA: Sjögren: ”Om Robert vill gå så respekterar vi det”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.