Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Näfversagan: Inga planer på att återvända

Två dagar efter det överraskande klubbytet får NA:s Lasse Wirström Kristoffer Näfver på tu man hand. Utan några medlyssnande lagkamrater i en spelarbuss är Kristoffer något mer öppenhjärtig. ÖSK finns inte längre i hans planer och han ser fram emot spel i Djurgården.

Kan du tänka dig att återvända till ÖSK, frågar Lasse.
– Nej, nu vill jag gå vidare. Djurgården har haft det tufft, men det är ett lag som ofta för matcherna. Det tror jag passar mig bättre än i ÖSK, där det ofta handlar om att försvara. Jag är en offensiv spelare och är bäst när jag får ha bollen mycket och utmana.

NA: Näfver har inga planer på att återvända

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.