Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Näfversagan: Ett oväntat byte

Precis innan sommarfönstret skulle till att stänga i slutet av juli förvånade ÖSK och Djurgården fotbollssverige med en bytesaffär. Två spelare som inte fått så mycket speltid i sina respektive klubbar bytte plötsligt sida. Kristoffer Näfver gick till Djurgården och Karlslundstalangen Per Johansson kom den motsvarande vägen.

ÖSK hade redan tidigare försökt att lirka loss Johansson, som ville hem igen, men Djurgården hade så långt ställt sig kallsinnig till ÖSKs propåer. Men med Kristoffer som bytesobjekt gick bytet igenom. Båda klubbarna gav och fick dessutom option på att köpa loss respektive spelare.

– ÖSK har blivit bättre och bättre, men Djurgården är en storklubb med helt andra förutsättningar, så det blir stor skillnad och ett bra steg i karriären. Det känns mycket spännande, sade Kristoffer till Djurgårdens hemsida.

NA: Näfver till Djurgården – Johansson till ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.