Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020/21: Tre lånespelare lämnar

ÖSK skriver på sin webbplats att lånen av Andreas Skovgaard, Deniz Hümmet och Romain Gall avslutats. När låneperioden gått ut kommer de att återgå till sina klubbar.

Lånen sträcker sig nog fram till årsskiftet (då vinterfönstret öppnas), men eftersom ÖSK inte kommer att träna under den perioden så kan man nog betrakta lånen som avslutade redan nu.

Många har nog önskat/hoppats/trott att i alla fall någon av dem skulle bli kvar. Men så snabbt går det inte, även om det senare kan bli aktuellt med ett nytt lån eller en övergång.

Deras klubbar vill väl rimligen titta på dem först för att se om de blivit så pass mycket bättre att de vill behålla dem. Dessutom kan det givetvis finnas andra intressenter än ÖSK.

Av de tre är det väl bara Deniz Hümmet som kan ses som ett rimligt förvärv för ÖSKs del. Om Elfsborg fortfarande vill släppa honom efter det att han fått en möjlighet att visa upp vad han kan prestera på fotbollsplanen.

Beträffande de andra två skulle jag tro att deras löneanspråk är för höga för att ÖSK skall kunna matcha deras förväntningar.

Dessutom är det väl frågan om deras nuvarande klubbar kan tänka sig att släppa dem utan någon ersättning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.