Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Klubblösa föredettingar

Viktor Prodell
NA skriver idag om Viktor Prodell, som rätt överraskande lämnade ÖSK i början av året för att i stället spela med vietnamesiska Ho Chi Minh City FC. Den såg man, som det brukar heta, inte komma. Tyvärr blev vistelsen i Vietnam kortavrig. Först en knäskada och sedan en COVID-19 epidemi gjorde att det bara blev en match för det nya laget innan parterna kom överens om att avsluta kontraktet i förtid.

Sedan dess har Prodell gått arbets- och klubblös. Nu finns faktiskt möjligheten för en klubb med ett akut behov av en anfallare att ta in honom även under september månad, men det verkar inte finnas så stort intresse av artikeln att döma. Jag tror faktiskt att Prodell fortfarande har en hel del han kan bidra med (om han är i matchform). Inte i allsvenskan men i rätt miljö i en klubb i Superettan skulle han nog kunna göra ett och annat mål.

Problemet är väl bara att det inte är så många matcher kvar av den här säsongen och om han inte är i matchform nu så blir det svårt att motivera även ett korttidskontrakt säsongen ut.

NA: Förre ÖSK-anfallaren fortfarande klubblös – öppnar för spel i allsvenskan


Astrit Ajdarevic.
Klubblös är nu även Astrit Ajdarevic. För några dagar sedan meddelade Djurgården att de kommit överens med den tunge mittfältaren att kontraktet skulle avslutas i förtid. Dessförinnan hade Ajdarevic lämnat klubben för en time-out från fotbollen.

Djurgården skriver att parterna kommit överens om ett avslutningskontrakt, vilket väl måste betyda att klubben fick lov att kompensera honom ekonomiskt för att man ville bli av med honom. I och med avslutet lämnar han klubben nästan ett och ett halvt år innan hans ursprungliga kontrakt löpte ut.

Djurgårdens IF: DIF och Astrit Ajdarevic går skilda vägar
Aftonbladet: Djurgården köpte ut Ajdarevic från kontraktet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.