Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Oskar Johansson försöker igen

Bänkade på Cypern (2011). Oskar i mitten tillsammans med Michael Jidsjö, Peter Rosendal, Joakim Gren och Eric Bassombeng.


Rynninge IK släppte igår vad som med lite god vilja skulle kunna kallas för en värvningsbomb. De skriver på sin webbplats, att de kommit överens med Oskar Johansson om att denne skall representera klubben.

Oskar, en gång en stor försvarstalang med ljusa framtidsutsikter, tog steget från Karlslunds IF till ÖSK. Speciellt framgångsrik blev dock inte hans tid hos de svartvita. Det blev bara två matcher i allsvenskan på grund av allvarliga och återkommande knäproblem. Efter tiden i ÖSK försökte han sig på en omstart i moderklubben. Men inte heller där ville det sig. Han försvann från Örebro (till Stockholm tror jag) och ansågs väl av de flesta som ett avslutat (fotbolls)kapitel.

Men nu har han dykt upp i stan igen. Rynninge skriver att det var flera klubbar som ville se honom hos sig, men att det var RIK som vann de dragkamperna. Återstår nu att se om knän och motivation räcker till för att det skall bli en allvarligt menad comeback. Kunnandet finns helt klart.

Rynninge IK: BOMB! Oskar Johansson skriver på!
NA: Rynninges värvningsbomb – ÖSK-talangen gör comeback
Svartvitt (2011): Oskar Johansson bryter kontraktet
NA (2011): Oskar klar för Karlslund
Eyravallen (2011): Oskar Johansson lämnar ÖSK

Statistik för Oskar Johansson från Fotbolltransfers.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.