Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träning 120708

Samling före uppvärmningen.

Bloggen var på plats för dagen-före-MMF träningen på Behrn Arena på förmiddagen. Efter en timmes väntan kom spelarna äntligen ut och allvaret kunde börja. Jag antar att den första timmen ägnades åt de verbala matchförberedelserna inför matchen mot MFF i morgon. Det var en antalsmässigt imponerande samling spelare som visade upp sig, men rätt snabbt visade det sig att Andreas Haddad, Emil Berger och William Atashkadeh inte skulle delta i någon av de mer krävande övningarna. Dessutom saknades Ahmed Yasin även om han visade sig vid några tillfällen. Åter i full träning verkar dock Armend Alimi och Peter Samuelsson att vara.

Back to basics? Andreas Haddad rehabtränar igen.

Som NA redan avslöjat verkar det som om P-O kommer att ställa upp laget på samma sätt som vid bortamatchen mot GAIS, dvs i något som väl närmast skulle kunna kallas en 4-2-3-1 uppställning. Med Tobias Grahn för tillfället tillgänglig för spel tar han över från Kalle Holmberg på den offensiva(ste) av mittfältspositionerna. Boris Lumbana verkar få fortsatt förtroende som defensiv mittfältare tillsammans med Patrik Haginge. Jag antar att Ljung i matchen mot ett lag som MFF vill ha två löpstarka och tuffa defensiva mittfältare. Boris tar väl i första hand platsen för Mohammed Saeid, som ju också är bra på att täcka stora ytor, men som kanske anses väga för lätt i ett fysiskt mittfältsspel.

Emil Berger rehabtränade sin fotled undr överinseende av Ulf Gustavsson.

Stefan Hannason från U21-truppen deltog i träningen…

…liksom Haris Karahmet (delvis skymd av Tobias Grahn).

Odd man out: Medan P-O Ljung läser upp morgondagens laguppställning (ser det ut som), så passar Tobias Grahn på att göra några extra sit-ups.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.