Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Assyriska får flytta på sig

101220.
För Assyriska BK kom beskedet om den nya serietillhörigheten av allt att döma som en lika stor överraskning som för alla andra. På sin hemsida skriver klubben att man avser att överklaga beslutet – om nödvändigt ända till sista instans. Förutsättningarna att lyckas är nog ytterst små om.

101215.
Det blir Assyriska BK från Göteborg som tar över den plats som blev ledig i div 2 Norra Götaland efter det att Karlstad BK flyttades upp till fotbollsettan. Klubbarna i Östergötland kan alltså andas ut och närkingar och värmlandsbor ställa in sig på ytterligare en göteborgsresa.

VF: Assyriska tar KBK:s plats i division 2-serien

101211. Nytt spår för Spåret.
Spårvägens FF missade div 2-kvalet mot FC Gute trots att man i den första matchen besegrade FC Gute med 1-0. Gute var dock ett bättre och vann hemma med 2-0. Retroaktivt har dock spårvägarna fått en sorts upprättelse i och med att man i efterhand får den plats i tvåan, som Karlstad BK lämnade öppen.

Spårvägen lär dock knappast bli en kommande motståndare till ÖSK Ungdom, utan placeras med största säkerhet i in div 2 Södra Svealand. Vilket i sin tur betyder att någon av de västligaste klubbarna i denna serie får lov att maka på sig. I ”farozonen” ligger nog i första hand BK Kenty från Linköping, Värmbol eller Eskilstuna City med Kenty som knapp flyttfavorit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.