Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

DM: ÖSK möter Garphyttan den 8:e augusti

DM-kvartsfinalen mellan Garphyttans IF och ÖSK har nu fått lite tydligare konturer. Matchen kommer att spelas på Kilsbergsvallen den 8 augusti med avsparkstiden 19.00. Domare kommer Ahmed Abid att vara medan det blir Erik Enerholm och Per Hoffner som håller koll på inkast och offside.

För ÖSK ligger matchen tidsmässigt bra till. Laget möter Östersund på hemmaplan den 2:a augusti och sedan är det bortamatchen mot Örgryte den 12 augusti som bli nästa uppgift. PA19 möter Brommapojkarna TFF på Behrn Arena den 4 augusti och har sedan en bortamatch mot IFK Haninge den 11 augusti.

För division 6-laget Garphyttan har den andra delen av fotbollsåret ännu inte hunnit börja. Brukslagets höst börjar först den 14 augusti med en hemmamatch mot Sköllersta.

Eyravallen: DM: ÖSK möter Garphyttan i kvarten


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.