Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

DM: ÖSK möter Garphyttan i kvarten.

Alla – eller i alla fall de flesta – hade nog räknat med att Karlslund var det lag som ÖSK skulle ställas mot i DM-kvartsfinalen. Men nu är ju DM-turneringarna som de är. Överraskningar och underskattningar hör snarast till det normala.

Så även igår då Karlslund åkte med ett något för oerfaret lag till Kilsbergsvallen i Garphyttan. Hemmalaget som i år spelar sin seriefotboll i div 6 efter att ha avancerat från sjuan inför säsongen överraskade. De segrade i en jämn match som fick avgöras genom straffsparksläggning. Denna vann hemmalaget som slog in alla sina fem straffar medan Karlslund missade sin första.

ÖLFF: Matchfakta

Enligt ÖLFF:s spelschema skall kvartsfinalerna vara spelade senast den 10 augusti. Det blir Garphyttan som laget från den lägre divisionen som får hemmaplansfördelen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.