Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Paul Olausson ser ut att lämnar ÖSK efter säsongen

Örebro SKs assisterande tränare Paul Olausson har intervjuats av Nya Wermlandstidningen (en intervju som senare repriserades av NA) där han själv uppger att det ”är hög tid för nya utmaningar och jag ser verkligen fram emot ett nytt uppdrag med betydligt större ansvar för hur ett lag ska implementeras och att kunna utföra en spelidé”.

Olausson kom till ÖSK under sommaren 2021 och blev då assisterande tränare under i tur och ordning Vítor Gazimba, Marcus Lantz, Joel Cedergren, Axel Kjäll och nu senast Christian Järdler. Fem olika huvudtränare inom loppet av 2,5 år kan inte varit en lätt arbetsuppgift som Olausson beskriver med orden ”fotbollsmässigt har det varit två otroligt röriga år i ÖSK. Jag har dock lärt mig massor, även om erfarenheterna inte kanske har varit av den karaktären man vill”.

Olausson, som tidigare varit huvudtränare i Dalkurd samt assisterande tränare i både Varberg och norska Kongsvinger, går nu vidare i sin karriär och beskriver själv att han är öppen för det mesta, att division inte spelar så stor roll men att det ska vara något som känns intressant och där han själv får implementera det han själv vill.

NWT: Värmländske topptränaren lämnar klassiska klubben: ”Två röriga år”
NA: ÖSK:s assisterande ser ut att lämna: ”Hög tid”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.