Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Poddtips för en molnig söndag

Det är söndag och på väderleksrapporten sägs det att det ska bli tunga moln med inslag av regn och vad passar då inte bättre än att lyssna på ÖSK-relaterade poddar?

Hemmaborgen.
Nerikes Allehandas ÖSK-podd tuffar vidare med nya avsnitt varje vecka. Oftast kommer dessa ut på tisdagar. För den som missat intervjun med Alexander Axén från förra veckan så är det väldigt lyssningsvärd även om man alltid måste ta det Axén säger med en viss nypa salt. Men det finns mängder med poänger som han framför på sitt underhållande sätt. NAs Elena Lövholm gör ett mycket bra jobb med att försöka hålla ihop trådarna.

Veckans avsnitt följer upp en del av de ämnen som Axén berört och NA-journalisterna Fredrik Carlsson och Elena Lövholm beskriver bland annat att känslan efter intervjun med Axén är att han uppenbart fiskar efter att få bli sportchef i ÖSK.


Superettanpodden.
Veckans avsnitt av Superettanpodden berör indirekt ÖSK framförallt genom en intervju med Österspelaren Jesper Jonasson Westermark vars lags spelade skjortan av ÖSK i förra omgången men där finns också en intervju med Helsingborgs IFs målvakt Kalle Joelsson som är väl värd sin lyssning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.