Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Intervjuer med Lindegren och Järdler

ÖSK-Play med klubbchef Jonas Lindegren
I en 30 minuter lång intervju med ÖSKs VD och klubbchef Jonas Lindegren beskrivs det aktuella läget för ÖSK med bland annat fokus på det rätt tuffa ekonomiska läget. Ska man tolka det rätt så skulle klubben verkligen må betydligt bättre av att det kom i snitt cirka 500 fler åskådare jämfört med som det är nu. Klubben har satt en ganska tuff minusbudget och då är publiksiffrorna en del som gärna får förbättras för att det ska lyckas.

ÖSK: ÖSK PLAY: Intervju med Klubbchef Jonas Lindegren


GFÖ-podden med Christian Järlder
I detta avsnitt av GFÖ-podden intervjuas (eller samtalas) ÖSKs huvudtränare Christian Järdler om allt från Noel Milleskogs flytt till DIF och sin egen roll som både tränare och sportchef till frågor om uttagningar och spelsätt.

Det mest anmärkningsvärda, i bloggens öron, är att han är väldigt tydlig med att det är Kalle Holmberg som är Noel Milleskogs ersättare och att man fortsatt jobbar på att lösa Adi Fisic från Atalanta men att den processen går långsamt mest pga att semestertider i Italien men också i förhållande till olika regler om antalet utlånade spelare som italienska klubbar får ha samtidigt.

Men den som förväntat sig att ÖSK ska plocka in någon ny anfallare i truppen kan helt slå bort den, åtminstone om man ska tro det som Järdler säger i samtalet med Erik Wärlegård. Det är en ut och en in som gäller.

GFÖ-podden: #62: Christian Järdler

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.