Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Samuelsson tränar Hammarby TFF

ÖSKs föredetting Fredrik Samuelsson har tagit ytterligare ett steg uppåt i Hammarbys tränarhierarki. Sedan den 1 juli är han ansvarig tränare för div 1-laget Hammarby TFF, som återfinns i samma serie som Örebro Syrianska. Dessförinnan var han huvudtränare för Hammarbys mycket framgångsrika P19-lag.

Samuelsson spelade för ÖSK under åren 2003 till 2007. Totalt blev det 98 seriematcher för högerbacken i ÖSK färger i konkurrens med främst Axel Kjäll. Han kom till ÖSK från Assyriska FF och det var även till dem han återvände efter tiden i ÖSK.

Fotbolltransfers: Khalili lämnar Hammarby TFF – Samuelsson tar över

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.