Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Uttagningar till elitläger

Bosöläger för P17.
För åldersklassen P17/06 arrangerar SvFF ett elitläger på Bosön mellan den 15 och 20 juni. Förbundskapten Andreas Pettersson har kallat sammanlagt 68 spelare för deltagande och en av dessa är ÖSKs vänsterkantsspelare Ebbe Wingemark.
SvFF: 68 spelare kallade till läger på Bosön


Riksläger för P15/08.
Det traditionella distriktselitlägret i Halmstad under juli månad finns inte längre efter protester från diverse distriktsförbund. Dessa sammandragningar har ersatts av ett riksläger för åldersklassen.

Till årets riksläger, som arrangeras mellan den 3 och 7 juli, har sammanlagt 170 spelare kallats. Edwin Ibrahimbegovic och Cyril Joe Laomadi, vilka tillhör ÖSK Ungdoms framgångsrika PA15-trupp, finns med bland de spelare som tagits ut till lägret. Från Örebro deltar dessutom Neo Almkvist och Ahmed Wisam Saeed från Karlslund
SvFF: 170 spelare kallade till Riksläger P08

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.