Örebro SK Dam: Sen spurt gav poäng mot Segeltorp

När ÖSKs söndagsmotståndare från Segeltorps IF i den 79:e minuten ökade på sin ledning till 2-0 var det nog inte många som trodde att det skulle finas något kvar att hämta hem för närkingarna vid Huddingebesöket

Men bara tre minuter senare hade hemmaledningen reducerats till 2-1 efter ÖSK tilldömts en straff som Emilia Andersson slog in. En domarbedömning som Segeltorps tränare inte verkar ha instämt i. För inom tre minuter från straffmålet hade både lagets huvudtränare och den assisterande fått se domarens gula kort.

Speciellt mycket muntrare lär de inte ha blivit efter det att Cornelia Carlsson sedan kvitterade till 2-2 i den fjärde övertidminuten.

ÖSK: Oavgjort i bortamatchen mot Segeltorps IF
NA: Cornelia Karlsson om matchen (med höjdpunkterna)

Agnes Andersson (k, 81), Lisa Bergman
Emelie Alfredsson, Izabella Hurtig (70), Emilia Andersson, Amelia Olofsson (56)
Ella Gunnarsson

Ersättare: Alice Hultman (mv), Cornelia Karlsson, (56), Josefine Eklund (70), Alva Hyttinen (81), Nathalie Sundqvist och Maja Eriksson.

ÖSKs nästa seriematch spelas hemma på GPP IP mot Tyreö FF söndagen den 4 juni. Men innan dess skall ett möte med Degerfors i Svenska Cupens första omgång klaras av. Den spelas på GPP IP på onsdag.