Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ungdomssatsning inför matchen mot Helsingborg

Utskick från Marcus Westerholm via Gamla Fina Örebro
Ringdag – Gratis biljetter till fotbollsungdomar

Redan nu på torsdag är det supportersamling på Kafé National kl 10.30-12.30 för de som vill och kan bidra till välfyllda läktare till matchen mot Helsingborg.

Vidarebefordrat meddelande och inbjudan från ÖSKs VD Jonas Lindgren:

Efter succén med över 1400 ungdomar på läktarna på Behrn Arena vid hemmapremiären mot Östersund, så siktar vi nu på att återupprepa detta positiva inslag i matchen mot Helsingborg 28:e maj. 8:e maj gick inbjudan ut till 385 mailadresser och vi hoppas såklart på att många anmäler sig själva via formuläret. Men vi vet sedan vår ”Ring-kväll” inför hemmapremiären att många behöver ett extra samtal för att nappa på erbjudandet. Vi vill återupprepa ”Ring-kvällen” från 8:e mars!

De som har möjlighet träffas på Kafé National nu på torsdag 18:e maj kl10.30-12.30 (Kristi Himmelsfärd) för att tillsammans ringa de lokala lag som fortfarande inte anmält sig. Vi fikar, pratar och jobbar tillsammans för Sportklubbens bästa.

Sprid gärna denna inbjudan vidare i era kanaler! Inbjudan som mailats ut, där drygt 100st redan anmält sig på eget bevåg.

Vi bjuder in till match igen!
Till hemmapremiären i Superettan bjöd vi in Örebro läns alla fotbollsföreningar och deras ungdomslag upp till och med 12 år. Över 1400 barn och ungdomar var då på plats på Behrn Arena och bidrog till att skapa en underbar inramning. Nu bjuder vi in till match igen!

Söndagen den 28 maj klockan 15:00 möter ÖSK:s herrlag Helsingborgs IF hemma på Behrn Arena. Ta med ditt ungdomslag och se matchen tillsammans så bjuder vi på gratis sittplatsbiljetter. Dessutom händer det massa roliga saker utanför arenan inför matchen. Till exempel kommer Jumpyard vara matchvärd och tävla ut fina priser. Det vill ni inte missa! Anmäl ditt lag via formuläret nedan senast den 26 maj. För frågor, vänligen kontakta fotboll@oskfotboll.se

Vi ses på Behrn Arena!

Hoppas så många som möjligt både kan och vill delta!
Marcus Westerholm, styrelseledamot GFÖ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.