Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Distriktscuperna

De tre ÖSK-lagen som deltar i seniorernas distriktscuper (DM) har nu alla klart med vilka deras motståndare kommer att bli.

Örebro SK.
ÖSK går in i cupen på åttondelsnivån. Enligt ÖLFFs lottning så skulle motståndaren bli segraren i sextondelsmatchen moellan Sköllersta och Sturehov. Den matchen kom att avgöras ovanligt snabbt. Sköllersta lämnade nämligen av oklar anledning walk-over.

Det blir alltså div 4-laget Sturehov som ÖSK ställs mot i åttondelen. Matchen är ännu inte tidsmässigt inplanerad. Sturehov avslutar sin vårsäsong den 20 juni och ÖSK återupptar seriespelet efter uppehållet den 7 juli. Troligast är väl att matchen planeras in som en U21-match (för ÖSKs del) någon gång i slutet av juni.

ÖSK Dam.
Det är inte så många lag med i damernas cup. Som vanligt har ÖLFF valt att placera ÖSK Dam och KIF Örebro på var sin semifinalhalva för att de skall kunna mötas i finalen.

I semifinalen möter ÖSK Sturehovs damer (div 2). Matchen spelas på Sörbyvallen den 23 maj. De två lagen möttes tidigare i år i en försäsongsmatch och då vann ÖSK med 6-0.

ÖSK Söder.
ÖSK Söders herrar har lottats mot div 6-laget Laxå IF. Matchen spelas på Ramundervallen den 22 maj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.