Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: ÖSK möter BK Forward

ÖSK har lyckats överatala BK Forward att ikväll skulle det vara bra för dem att få möta ÖSKs U21-lag i en match på Behrn Arena. För ÖSK gäller det väl i första hand att ge speltid till de spelare som av olika anledningar inte utnyttjas fullt ut i A-lagets matcher. För Forwards del verkar det vara intressant att få möta och hantera ett motstånd som (förhoppningsvis) är lite skarpare än vad de möter i div 2.

ÖSK har till matchen aviserat följande matchtrupp ((16 spelare).
Från A-truppen: Amar Dzevlan (mv), Ludvig Nicklasson, Daniel Hultqvist, Johannes Danho, Sebastian Crona, Adam Bark, Jake Larsson och Adi Fisic.
Från Akademin: Filip Ivarsson, Kevin Westlind, Tyson Afshari, Nathan Hernandez Öhrn, Linus Alperud Elliot Lindström, Ebbe Wingemark och Melker Birgersson (mv).

Med tanke på att en av de 16 spelarna är en andramålvakt, som inte lär få speltid så innehåller den här truppen bara 4 spelare som är tillgängliga för att bytas in. Det verkar alltså som om spelarna från A-truppen kommer att få ta rätt många minuter i den här matchen.

BK Forward har för sin del aviserat att de kommer med hela sin A-trupp, men att de kommer att anpassa speltiden till den belastning respektive spelare har haft under säsongsinledningen.

NA:s Fredrik Carlsson har på ett förtjänstfullt sätt gått igenom förutsättningarna inför matchen för spelarna från A-truppen.
NA: Fredrik Carlsson om ÖSKs trupp.

Matchen som börjar kl. 18:30 döms av Ahmed Abid, som verkar ha tagit steg uppåt i den svenska fotbollsdomarhierarkin. Han var fjärdedomare i ÖSKs mtch mot Östersund.

NA och ÖSK verkar inte ha kommit överens om villkoren för att tidningen skall kunna direktströmma matchen till sina prenumeranter. Eller så vara det NA som inte ville eller kunde sända matchen. Lite tråkigt eftersom det här är en match som bör vara av rätt stort lokalt intresse.

Se den kan man dock göra via ÖSKs Paly-tjänst, där de använder sig av sin Spiideo-installation. Kvaliteten på de sändningarna är bristfällig, eftersom Spiideo- anläggningen inte har detta som sitt huvudsyfte. Jag brukar skriva att man nog skall känna igen spelarna redan innan matchen om man skall få behållning av ÖSK Play-strömningen. Kommentarer eller någon typ av referat skall man inte räkna med att få.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.