Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK förlänger med Christian Järdler

I samband med ÖSKs årsmöte i början av veckan meddelande klubben att herrlagets huvudtränare Christian Järdler förlänger sitt kontrakt med ÖSK. Det nya kontraktet sträcker sig till 2025, dvs tre år framåt från och med nu.

Till NA säger Järdler:

– Jag trivs väldigt bra i ÖSK och jag har trivs bra i Örebro. Jag känner ett stort förtroende både från styrelsen och spelargruppen och jag tycker jag att det är oerhört motiverande med den här ombyggnaden som klubben gör just, och att jag får vara med och leda den och även framöver.

ÖSK: ÖSK förlänger med Christian Järdler
NA: Järdler förlänger kontraktet: ”Finns inget slutdatum”
NA: Larsen: ”Järdler är en av de absolut viktigaste”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.