Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Så vill Järdler att ÖSK ska spela 2023

I en mycket läsvärd artikel som NA Sportens Fredrik Carlsson skrivit finns det intressant kunskap att hämta om hur Christian Järdler tänker sig att ÖSK ska spela 2023 och till att börja med handlar det laget ska orka rent fysiskt.

– Man måste börja någonstans och jag vill se till att det mest elementära är på plats, det vill säga att vi orkar och att vi kan, och att vi har tillräcklig kraft och tillräcklig fart och att vi kan upprepa det. Det är liksom grunden, säger Christian Järdler.

Tar man det vidare så beskriver Järdler att ÖSK kommer att spela med betydligt högre intensitet och i högre tempo. Både med och utan boll.

Slutligen belyser texten på vilket sätt Järdler planerar att formera laget och det blir med tre mittbackar, två wingbacks, två defensiva mittfältare följt av två offensiva mittfältare och en ensam anfallare, dvs 3-4-2-1.

Har du inte läst texten än, så gör det!

NA: PLAN 2023: Så ska den tuffa träningen bädda för ”nya ÖSK”

Skärmdump från Nerikes Allehanda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.