Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2022/23: Ahmed Yasin till saudiska andraligan

Att Ahmed Yasin skulle lämna ÖSK efter det att hans kontrakt med ÖSK gick ut efter säsongen borde inte kommit som en överraskning för någon och nu står det klart att hans nästa anhalt blir i Al Kholood. Det presenterade det saudiska andraligalaget strax innan midnatt på årets sista dag.

Yasin återvände till ÖSK under andra halvan av 2021, men var då i en rehabiliteringsfas efter en allvarlig knäskada och det var egentligen först till nuvarande säsong som han var åter i slag. Under säsongen i Superettan svarade Yasin för 4 mål på 26 matcher.

NA: Yasin presenterades – 22 på nyårsafton
Lagstatistik: Ahmed Yasin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.