Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Elias Barsoum långtidsskadad

När ÖSK idag drog igång sin träning igen efter ett par veckors ledighet var det utan den 20-årige mittfältaren Elias Barsoum. NA rapporterar att det beror på en skada som Barsoum fick på den allra sista träningen innan ledigheten och att det rör sig om en skadat ledband i foten. Skadan måste opereras och Christian Järdler säger till NA att Barsoum troligen inte kommer att kunna träna igen innan tidigast januari nästa år.

– Det beror på när han får en operationstid. Elias kommer inte att träna fotboll med laget under januari. Som det ser ut nu är han inte med i cupen heller men det beror på när han får en operationstid, säger Christian Järdler.

Ett hårt slag för Elias Barsoum, men också ett tungt avbräck för ÖSK som har det lite tunnsått på det centrala mittfältet sedan Jiloan Hamad lämnade klubben i kombination med att David Segers kontrakt går ut och att Kevin Custovic lämnat klubben efter sin låneperiod.

I dagsläget har ÖSK endast Kevin Walker och Lucas Shlimon som kontrakterade centrala mittfältare men med lite god vilja kanske man kan lägga till Valgeir Valgeirsson till den duon med tanke på hur mycket speltid den unge islänningen fick centralt trots att han mest spelat som högerkantspelare innan han kom till Örebro.

NA: Beskedet: ÖSK-mittfältaren allvarligt skadad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.