Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Jakten på ÖSKs nya sportchef

Här samlar bloggen rykten och tankar kring ÖSKs jakt på ny sportchef.

 

22-11-25: Nerikes Allehandas Elena Lövholm har intervjuat Nordin Gerzic i sin pod ”Laget & Jaget” och där lyfter Nordin fram förre ÖSK-tränaren Alexander Axén till rollen som ny sportchef i ÖSK.

 

 

22-11-24: Aftonbladets Daniel ”Disco” Kristoffersson hävdar att den av AIK sparkade sportchefen Henrik Jurelius finns med på ÖSKs lista över tänkbara kandidater, men det tillbakavisas av ÖSKs VD Jonas Lindegren när NA frågar.

NA: ÖSK dementerar uppgifterna om AIK:s sportchef – Nerikes Allehanda

 

22-11-11: Abgar Barsom ryktas vara en kandidat till jobbet som ny sportchef i ÖSK. ”Trängens Maradona” är idag aktiv inom agent-sfären. I NAs artiklar nämns även att Adil Kizil (tidigare Dalkurd, Helsingborg och Östersund) och Herman Ottosson (Västerås SK) finns (eller har funnits) på ÖSKs lista över kandidater.

NA: Barsom om ÖSK:s sportchefsjobb: ”Skulle ta ställning” – Nerikes Allehanda (na.se)
NA: Kent Persson om nya sportchefen: ”…en tänkbar sportchefskandidat” – Nerikes Allehanda (na.se)

 

22-11-10: Expressens Anel Avdic hävdar att Igor Krulj tackat nej till sportchefsrollen i ÖSK något som Kent Persson förnekar när NA frågar.

 

22-10-21: NA skriver (och hänvisar till Sportbladet) att det finns uppgifter som tyder på att den förre landslagsanfallaren Andreas Andersson är aktuell som sportchef. Andersson är idag tränare för IFK Stocksunds damlag och har tidigare varit sportchef i Degerfors IF.

NA: Uppgifter: Förre landslagsspelaren kan bli ÖSK:s nästa sportchef – Nerikes Allehanda (na.se)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.