Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2022/23: Jonathan Johnsson lämnar i förtid

ÖSK meddelade igår, att de kommit överens med Jonathan Johnsson om att dennes kontrakt med ÖSK skall avslutas redan nu. Johnsson skrev i våras ett tvåårigt kontrakt med ÖSK efter att ha tränat med ÖSK under hela försäsongen.

Men när spelartruppen succesivt fylldes på med nya spelare fanns det inte någon plats för högerbacken. Att han egentligen aldrig fick spela på sin bästa plats gjorde väl saken inte lättare för hans del. Under hösten har han spelat med Håkan Juhlins Yxhult inom ramen för ett så kallat fotbollsutvecklande föreningssamarbete.

Vill han fortsätta med fotbollen så kommer han inte att ha några problem att ta plats i Örebro Syrianska eller i något av Örebros div 2-lag.

ÖSK: Jonathan Johnsson går vidare från ÖSK
NA: Talangen lämnar ÖSK efter en säsong
Lagstatistik: Jonathan Johnsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *