Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2022/23: Custovic och Olaniyan får lämna

ÖSK meddelade idag att kontrakten för de två lånespelarna Kevin Custovic (Vejle BK) och Alfred Olaniyan (Sido’s FC, Nigeria) har avslutats. Jag antar, att kontrakten förfaller först den sista december. Men klubben anser väl inte, att det är någon idé att ta hit spelarna för några veckors träning i december om man ändå inte har några planer att använda dem under nästa år.

Beträffande Custovic är det i och för sig möjligt, att ÖSK kanske vill fortsätta med honom, men att man inte vill eller kan köpa loss honom från hans nuvarande klubb. Bättre i så fall att skicka tillbaka honom och sedan förklara, att man kan ta över honom om man slipper betala någon övergångssummagång.

Hans fördel är i första hand att han kan användas både på mittfältet och som mittback, vilket kan vara välkommet i en tunnare trupp.

ÖSK: Custovic och Olaniyan lämnar ÖSK
NA: Klart: Duon lämnar ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.