Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21 Herr: Samuel Dahl till landslagssammandragning

En ny landslagsgeneration för det kommande U21 EM-kvalet skall nu tas ut och spelas ihop. I ett första svep har spelare födda 2002-2003 kallats till en landslagssammandragning. Samlingen äger rum mellan den 14 och 21 november i Turkiet, dit en förhållandevis stor trupp på 26 spelare kallats.

Utöver träning kommer även två landskamper att spelas. Den 17 november möter man Danmark och den 20:e Azerbajdzjan. Båda matcherna spelas i Belek. Med 26 spelare i truppen och med förhoppningen att kunna testa alla i matchspel är det inte säkert att det blir så mycket speltid för en del av deltagarna.

ÖSKs Samuel Dahl är en av de spelare som tagits ut. För hans del blir det första gången som han deltar i en landslagssamling för det nästa högsta landslaget. Tidigare har han representerat Sverige i U17-landslaget vid 17 tillfällen och i U19 8 gånger. Sällskap på sammandragningen får han bland annat av ÖSKs föredetting Hussein Ali, som numera värmer avbytarbänkar i Holland

SvFF: U21-truppen till novembersamlingen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.