Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2022/23: Moses kan få lämna

En av de spelare som togs in genom sommarfönstret var IFK Värnamos Christian Moses. Då rekryteringen presenterades nämnde ÖSK inte kontraktslängden utan nöjde sig med att konstatera att det rörde sig om ett flerårigt avtal. Något som väl skapat en del missmod i ÖSK-leden eftersom Moses tid i ÖSK inte kan klassas som speciellt lyckad.

Nu verkar det dock som om hans tid i ÖSK redan kan vara på väg att ta slut. På twitter kommenterade Kent Persson saken igår och nämnde då att kontraktet kan hävas redan efter den här säsongen. Inte för att han skrev att ÖSK skulle göra så, men jag kan inte tänka mig annat än att han kommer att få lämna. Annars hde väl Persson inte nämnt den möjligheten. Moses fick inte någon speltid i de avslutande två matcherna mot Landskrona och Jönköpings Södra. I den senare matchen kom han inte längre än till den 19:e platsen i den preliminära matchtruppen.

NA: ÖSK:s besked om anfallaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.