Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Jonas Lindegren blir ny VD och klubbchef i ÖSK

Det blev inte NA:s heta förhandstips Peter Westman som blir ÖSKs nya VD. I stället kunde Kent Persson idag presentera Jonas Lindegren som företagets och klubbens nya VD resp. klubbchef. Knappast någon som nämnts som en förhandsfavorit bland de drygt 70 personer som sökt jobbet.

Vid presentationen tryckte Kent Persson på Lindegrens erfarenhet som VD för en komplex verksamhet med ett resultatansvar. Sedan nästan 4 år tillbaka är Lindegren VD för assistensbolaget Kura Omsorg i Sverige AB. Fotbollsmässigt har han sina rötter i Hidingsta, som han representerat under ett tiotal år.

Linkedin profil.
IL Recycling.
Lindegren har jobbat drygt 10 år inom IL Recycling, där han började som projektansvarig vid införande av ett nytt ekonomisystem och under sina sista fyra år i företaget var han ansvarig för sverigeverksamhetens controllergrupp. Efter det att Stena recycling köpt upp företaget jobbade han i det sammanslagna bolaget under 4 månader som business controller för två regioner.

Kura Omsorg i Sverige AB
Efter fyra månader hos Stena tog han över som ekonomichef hos Kura Omsorg (juni 2017) och blev sedan i oktober 2018 utsedd till tf. VD i bolaget. I februari 2019 blev VD-posten permanent.

Linkedin: Jonas Lindegren.


Från hans tid i lokalfotbollen hittade jag efter en notering om att han spelade div 6-fotboll med Hidingsta så sent som år 2016. Hans position var anfallare och han finns noterad för 4 mål på sex matcher.

ÖLFF: Spelarstatistik


ÖSK: Jonas Lindegren blir ny VD och klubbchef för ÖSK Fotboll
ÖSK: Intervju med Jonas Lindegren. (video)
NA: Han blir ny vd och klubbchef i ÖSK
NA: ÖSK:s nya vd: ”Finns inga snabba lösningar”
NA: Kent Persson om vd-valet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.