Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ferhad Ayaz till Brage

Ayaz med ett förflutet i bland annat ÖSK (men framför allt i Degerfors) har gjort klart med en ny klubb. Han lämnar sin senaste mellanlandning i bosniska Borac Banja Luka för IK Brage.

Som fotbollsspelare har Ayaz fört ett kringflackande liv utan att egentligen kunna lyckas rot någonstans. Brage har gett honom ett kontrakt som sträcker sig fram till och med nästa år. Frågan är nu om han klarar av att hålla sig kvar så länge i klubben.

Hans enda målmässigt lyckade säsong var väl i Degerfors år 2014. Då gjorde han i alla fall 10 mål. Mitt minne av hans tid i ÖSK var väl att det mest handlade om skador och känningar av olika slag. Under de två säsongerna han representerade ÖSK var han med i startuppställningen vid 19 tillfällen och blev dessutom inbytt 13 gånger. Målskörden inskränkte sig till två gjorda mål.

IK Brage: Ferhad Ayaz klar för grönvitt

Spelarstatistik från Soccerway.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *