Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Wingemark landslagsdebuterade i vinstmatch

ÖSK-akademins Ebbe Wingemark landslagsdebuterade igår då Sverige mötte och besegrade Färöarna med 1-0 i den nordiska pojkturneringen. Wingemark spelade från start och han var en av bara fyra spelare som fick spela hela matchen.

I SvFF:s matchrapport noteras att Sverige tilldömdes en straffspark i matchens slutminuter efter det att ÖSKaren blivit fälld. En straffspark som dock Lucas Bergvall, som tidigare givit Sverige ledningen på en frispark, sköt över.

SvFF: 1-0 mot Färöarna i Nordisk pojk

Sverige står nu över nästa omgång (det är fem lag som deltar) innan det blir dags för nästa match på måndag. Då är det hemmanationen Norge som står för motståndet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *