Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2022: Danho vill lånas ut

Johannes Danho och Joel Andersson Segerlind har under sommaren tränat en del med BK Forward resp. Karlslunds IF. NA har talat med Danho, som uttrycker starka önskemål om att en utlåning skall komma till stånd. Även BK Forward verkar vara intresserad av saken. På sin webbplats skriver klubben: Vi får se hur det blir med en ev. inlåning av pigge Johannes Danho från ÖSK – han har gjort ett bra intryck i match och träning.

Ändå har hittills inget hänt. Danho var till och med P19-truppen i helgens långresa till Boden. Utan att veta något om saken skulle jag kunna gissa att det handlar om att de två klubbarna behöver komma överens om det ekonomiska. ÖSK vill säkert att Forward skall gå in och ta en del av Danhos lönekostnad, medan Forward vill hålla nere den löneandelen så mycket som möjligt.

NA: Två ÖSK-spelare kan lånas ut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.