Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2022: Två talanger mot utlåning

NA skrev häromdagen att två av de yngre spelarna i ÖSKs A-trupp är på väg att bli utlånade. Det rör sig om Johannes Danho som tränar med BK Forward och Joel Andersson Segerlind som tränar med Karlslund.

För Andersson Segerlind som bara har ett kontrakt som sträcker sig året ut skulle nog en utlåning innebära att karriären i ÖSK avslutas. För Johannes Danho, som nyligen skrev ett tvåårigt kontrakt med ÖSK så är nog tanken att han skall komma tillbaka till ÖSK-truppen efter låneperiodens slut. För närvarande verkar vägen till A-lagsspel för hans del vara blockerad av Samuel Dahl och Benjamin Hjertstrand.

Ingenting nämns i artikeln om Jonathan Jonsson, som befinner sig i ungefär samma situation som de andra två talangerna. Han ingår i truppen men verkar vara långt från de som får speltid.

NA: ÖSK kan låna ut duon – tränar med Forward och Karlslund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.