Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2022: Mpindi lämnar snart

ÖSK har väl inte riktigt bekräftat det än – i alla fall inte officiellt. Men allt tyder på att Vicor Mpindi kommer att lämna ÖSK då hans låneperiod löper ut den 15 juli. ÖSK kommer alltså inte utnyttja den köpoption som fanns med i avtalet då Mpindi lånades in. De verkar inte heller ha försökt att förlänga han låneperiod, något som hans klubb SønderjyskE kanske hade varit positiva till.

NA har uppmärksammat att den danska fotbollssajten Bold.dk idag skriver att hans klubb avser att låta honom gå vidare till någon annan klubb. Oklart om man avser en försäljning, ett nytt lån eller bara att släppa honom utan några ersättningskrav.

Frågan är om ÖSK kommer att använda honom mer innan låneperioden går ut. Att man lät honom ta en så lång försommarsemester att han var tillbaka först någon dag innan återstarten tyder på att varken ÖSK eller han själv såg någon framtid i Örebro.

NA: Uppgifter: Lämnar ÖSK – för att säljas
Bold.dk: Mpindi vender hjem til SE: Han skal videre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.