Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2022: Tredje gång gillt för Deniz Hümmet?

Deniz Hümmet har varit på lån två gånger hos ÖSK. Elfsborg som lånade ut honom valde dock förra sommaren att sälja honom till turkiska Süper Lig klubben Caykur Rizespor. Där gick det väl inte så bra – varken för spelaren eller för klubben. Rizespor fick lämna högstaligan och Hümmet som aldrig lyckades slå igenom och ta en startplats är osäker på hur hans framtid ser ut.

Nu rapporterar NA, att ÖSK förhandlar med anfallaren om en återkomst till ÖSK. För att en övergång skall komma till stånd krävs dock att den turkiska klubben går med på att släppa honom. Att ÖSK skulle köpa loss honom ser jag som osannolikt med tanke på osäkerheten kring klubbens ekonomi.

NA: Uppgifter: ÖSK i förhandling med Deniz Hümmet
Fotbollskanalen: Hümmets tuffa säsong


Spelarstatistik från Soccerway.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.