Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK tar in Järdler i tränarstaben

ÖSK meddelade idag, att man engagerat Christian Järdler som assisterande tränare under resten av det här året. Av allt att döma kommer Järdler att få positionen som andranamn i tränarteamet och på så sätt avlasta Axel Kjäll, som väl fortfarande på ett eller annat sätt måste hinna med att ta hand om en hel del av sysslorna som normalt faller på den numera vakanta sportchefsrollen.

Av Järdlers kommentar i intervjun på ÖSKs webbplats så har saken varit aktuell i några veckors tid – alltså alltsedan Kjäll tog steget från fotbollschefsjobbet till att bli huvudansvarig tränare igen. Det var alltså en del av processen i samband med att Cedergren fick lov att lämna och Kjäll tog över.

ÖSK: Christian Järdler förstärker ÖSK:s tränarstab
ÖSK: Intervju med Christian Järdler (video)
NA: Kent Persson bekräftar: Christian Järdler blir assisterande i ÖSK
NA: Axel Kjäll om rekryteringen av Järdler


Christian Järdler – Statistik som tränare (Transfermarkt)

Christian Järdler – Statistik som spelare (Transfermarkt)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.