Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: Exit Allain?

Bobby Allain rapporteras ha varit frånvarande vid dagens träning. När man sedan ser detta upplagt på hans Instagramkonto kan man väl inte annat än komma till slutsatsen att han planerar att eller redan har lämnat klubben.

Förmodligen är Allain just nu på väg att visa upp sig eller rent av skriva kontrakt med en ny klubb. Signalen att han nu är fri att byta klubb kom väl i och med att övergången för Eskelinen blev klar.

Jag tror inte att Eskelinens övergång till ÖSK har kommit som en stor överraskning för den sympatiske Allain. Förmodligen har ÖSK hållit honom informerad om sina planer och förhandlat åt två håll samtidigt. Inåt för Eskelinen och utåt för Allain. Att ÖSK ännu inte kommenterat vad som händer med Allain beror väl på att de inte gärna kan göra det innan dennes övergång till Klubb X är helt klar.

Eftersom Allain har mer än ett halvår kvar på sitt kontrakt med ÖSK kan han inte på eget initiativ vara i kontakt eller förhandla med en annan klubb utan ett godkännande från ÖSKs sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.