Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: ÖSK skriver kontrakt med Andersson Segerlind

ÖSK meddelar idag, att man (äntligen) kommit överens med Joel Andersson Segerlind om ett A-lagskontrakt. Att det skulle komma ett sådant har väl känts rätt givet efter det att Jonathan Johnsson skrev ett för någon vecka sedan. Men det var tydligen någon detalj med Joels som gjorde att det tog längre tid för honom. Kontraktet är kort – bara ett år, vilket hör till ovanligheterna.

Joel är den fjärde spelaren som kommer från ÖSK Ungdoms framgångsrika 02-kull. Sedan tidigare finns ju redan Niclas Bergmark, Noel Milleskog och Jonathan Johnsson i truppen. Dessutom ingår ytterligare två 02-or som tagits in från andra klubbar (Hussein Ali och Elias Barsoum).

I sin presentation skriver ÖSK att han har en bra vänsterfot, fin speluppfattning och är passningssäker. Jag skulle vilja tillägga att det dessutom nästan är omöjligt att ta bollen ifrån honom, då han har en bra dag.

ÖSK: Joel Andersson Segerlind skriver avtal med ÖSK
NA: Egna ÖSK-produkten skriver A-lagskontrakt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.