Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: Moro vill inte träna

NA skriver idag, att mittbacken Nasiru Moro träningsvägrar. Han har tidigare anfört ljumskproblem men nu kommer han inte ens till Behrn Arena då laget tränar. Enligt uppgifter till NA har detta resulterat i att ÖSK inte betalar någon lön till honom. Eller något åt det hållet.

Från ÖSKs sida (Axel Kjäll) vill man inte använda ordet träningsvägran utan nöjer sig med att konstatera att Moro inte är tillgänglig för träning. Vilka åtgärder ÖSK vidtagit på grund av den uppkomna situationen föredrar Kjäll att hålla för sig själv.

Det har tidigare ryktats om intresse för Moro från den norska klubben Odd BK. Kjäll bekräftar att det finns intresse, men att ingen ännu kommit i närheten av de nivåer som ÖSK anser som acceptabla för att sälja spelaren.

Otroligt korkat av Moro att träningsvägra, tycker jag. Det minskar hans attraktivitet och därmed hans möjligheter att komma loss från ÖSK. Det bästa för hans del borde väl vara att göra en bra första del av säsongen så att han sedan kan säljas till acceptabla villkor (för ÖSK och för honom själv) under sommaren.

NA: Moro träningsvägrar och vill bort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.