Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Gerzic får roll i akademin

ÖSK meddelade i kväll, att Nordin Gerzic kommer att engageras i en roll som spelarutvecklare för ÖSKs akademi. Exakt vad han skall göra och framför allt hur han skall göra det verkar varken ÖSK eller Gerzic ha riktigt klart för sig. Eller så är det svårt att förklara. Förhoppningen är kanske att Gerzic skall kunna föra vidare en del av de kunskaper han förvärvat under alla sina år som elitspelare. Återstår att se om han har den rätta läggningen för ett jobb med fotbollspedagogisk inriktning.

Det nya jobbet är en halvtidstjänst- Hans förhoppning verkar vara att han dessutom skall komma överens med C More om ett jobb som expertkommentator i TV-kanalen. Han har redan testat(s) två gånger och enligt Gerzic förs diskussioner om en fortsättning.

ÖSK: Nordin Gerzic blir ny spelarutvecklare i ÖSK:s akademi
ÖSK: Intervju med Nordin Gerzic om det nya jobbet (video)
NA: Gerzic får ny roll i ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.