Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Gamla Fina Örebro växer till sig

Skarsjövallen den 2 november 2013. Erik Wärlegård driver på den tillresta ÖSK-klacken inför den avgörande seriematchen mot Ljungskile SK.


Supersupportern Erik Wärlegård har tillsammans med ett gäng likasinnade jobbat på att utveckla konceptet Levande Sittplats på sektion K. För de flesta har GFÖ väl hittills varit synonymt med Eriks lite oregelbundet publicerade poddar samt möjligen med den loge som bokats in på Västra.

Nu har GFÖ även blivit förening eller ”social club” som man hellre verkar vilja kalla verksamheten. (Själv är jag inte så värst förtjust i alla dessa anglicismer som opåkallat tränger sig in i vårt svenska språk. Men social klubb låter inte så säljande med tanke på den belastning vårt svenska ord social får släpa på)

Konceptet utvecklas ytterligare genom bildandet av supporterklubben Gamla Fina Örebro (fortsatt GFÖ i folkmun) vilken förutom matchsamlingarna på sektion K även kommer att innehålla (ett begränsat antal) bortamatchresor (företrädesvis med buss), ett nytt försök att etablera ett stamhak samt diverse tilläggserbjudanden.

Sist men absolut inte minst kan föreningen i samarbete med ÖSK Fotboll erbjuda kombinationspaketet medlemskapet i GFÖ (200 kronor) samt en säsongsbiljett på sektion K för det ofattbara låga priset 1.250 kr (med en 50-procentig rabatt alltså).

Medlemsförmånder

 • 50% rabatt på Sektion K.
 • Resor med GFÖ.
 • Tillträde till pubhyllan.
 • Privat medlemsgrupp på Facebook.
 • Inbjudan till events.
 • Exklusiva erbjudanden på stamhaket Kvarteret & Co
 • Tillgång till GFÖs Discordkanal.

  I klubbstyrelsen återfinns (om jag fattat det rätt): Philip Steninger, David Ekstrand, Anton Björnehaag, Robert Larsson och Erik Wärlegård.

  Kontakt och information.
  Webbplats: Gamla Fina Örebro
  Twitter: @gamlafinaorebro
  Instagram: Gamla Fina Örebro
  Stamhak: Kvarteret & Co

  Om detta kan man läsa hos
  NA: ”Vi fick idén under en riktig skitmatch”

  FotbollDirekt: Erik Wärlegård grundade Kubanerna – nu är han igång igen

  samt som en extra bonus
  Wikipedia: Social club

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.