Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: Cedergren sätter press på Kjäll (typ)

I en artikel i dagens NA deklarerar Joel Cedergren, att han vill ha årets spelartrupp klar så snabbt som möjligt.
– Jag har varit här några veckor nu och det är dags att ta det vidare. Är det fortfarande så att man känner att det här inte är rätt miljö så behöver vi hitta lösningar. Jag vill inte att det här dröjer en bit in i februari, säger Joel Cedergren efter det sista träningspasset inför årets första match, mot Sirius i Uppsala citeras han i tidningen.

Jag undrar om det bland annat är Taha Ali som Cedergren har i tankarna när han önskar en snabb utrensning av de mindre motiverade spelarna. Kjäll vill förmodligen avvakta lite för att vara säker på att få det bäst möjliga priset.

Och då handlar de inte bara om att rensa ut de som vill någon annanstans utan även att få in ersättare. Just rekryteringen av nya spelare är nog inte så lätt. Det gäller ju att finna spelare som är bra nog att försvara en plats i ett (förhoppningsvis) allsvenskt lag nästa år, men som ändå är nöjda med att tillbringa den här säsongen en steg längre ned i seriepyramiden.

NA: Cedergren om spelarna som vill bort från ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.