Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: Besara lämnar ÖSK

Där satt den! ÖSK bekräftar nu att man kommit överens med Nahir Besara att avsluta det kontrakt som sträckte sig fram till och med år 2024. Besara var i hög grad del av det ”projekt” som skulle föra ÖSK upp i de övre delarna av Allsvenskan. Av detta blev det bara pannkaka. ÖSK kommer det här året visserligen och förhoppningsvis vara inblandade i en toppstrid. Men inte den toppstrid som klubbledning och supportrar sett fram emot.

Det är tråkigt att se Besara lämna laget. Han har i mitt tycke varit ÖSKs bästa spelare under de perioder han spelat för klubben. Men när det blev klart att han inte ville vara kvar och spela i Superettan känns det bra att kunna riva bort plåstret så snabbt som möjligt. Vilket öppnar för bättre tidsmässiga och ekonomiska möjligheter att ta in ny(a) spelare till den plats som nu frigörs i truppen.

Från ÖSKs sida verkar man inte ha varit översvallande positiva till avslutet. Det var en efter omständigheterna mycket kärv notis på ÖSKs webbplats som noterar avhoppet.

ÖSK: ÖSK och Nahir Besara går skilda vägar
NA: Nahir Besara lämnar ÖSK
NA: Kjälls möjligheter när Besara lämnar ÖSK


Spelarstatistik från Fotbolltransfers.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.