Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: Björndahl förlängde kontraktet

ÖSK meddelar ikväll, att de kommit överens med Erik Björndahl om en ettårig kontraktsförlängning. Det hittillsvarande kontraktet löpte ut efter det här året. Nu kommer det i stället att sträcka sig fram till slutet av 2023.

Genom att förlänga kontraktet hoppas väl ÖSK att ”få tyst på” alla som drar i och lockar skyttekungen. Speciellt som det efter halvårsskiftet skulle ha varit möjligt för andra klubbar att kontakta Björndahl direkt utan att gå via ÖSK. Något som klubben säkert vill förhindra om man till exempel är indragna i en tajt uppflyttningsstrid.

ÖSK: Erik Björndahl förlänger sitt avtal med ÖSK Fotboll


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.