Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: Målvaktsfrågan snart löst

NA skriver idag, att ÖSK räknar med att ha frågan om vem som skall vara andremålvakt i år klar mot slutet av veckan. Detta under förutsättning att det blir Gustav Leijon som tar den rollen. Detta hade nog redan varit klart om det inte varit så att Leijon sitter i COVID-karantän i Mexico (eller något åt det hållet).

Efter detta återstår frågan om en eventuell tredjemålvakt att lösa. För en sådan måste man väl ha om förstemålvakten blir indisponibel och Leijon måste lämna bänken för platsen mellan stolparna. Den uppgiften kan man nog Theo Eriksson, som i år flyttats upp P19-truppen, ta. Ett eventuellt kontrakt med honom behöver dessutom inte skrivas innan det blir aktuellt. En sådan övergång från amatör- till proffsstatus för en talang från de egna ledan kan nämligen göras även utanför övergångsfönstrens begränsningar.

NA: Målvaktstalangen nära en ÖSK-återkomst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *