Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: Collanders övergång till Hammarby klar

Idag på kvällen bekräftar Örebro SK och Hammarby Dennis Collanders övergång till stockholmsklubben. Några närmare detaljer ges väl egentligen inte förutom att kontraktet med Hammarby är på fyra och ett halvt år. Varför detta halva år, frågar jag mig. Det halva året spelar kanske inte så stor roll. Hammarby har väl räknat med att ha sålt honom innan dess.

För ovanlighetens skull verkar båda lagens supportrar på det hela taget vara nöjda med övergången. ÖSKs är ju inte så vana vid att spelare säljs överhuvudtaget och Hammarbys för att de ser att en svensk talang knutits till laget.

ÖSK: Dennis Collander lämnar ÖSK Fotboll
Hammarby: Dennis Collander klar för Hammarby
Hammarby: Intervju med Dennis Collander (video)
NA: Bekräftat: Collander klar för Hammarby


NA: ”Målet har alltid varit att ta steget vidare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.