Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: Björndahl mot förlängning

NA skriver, att ÖSK och Erik Björndahl är på väg att komma överens om en förlängning av det kontrakt som går ut i höst. Detta efter det att ÖSK tackat nej till några förfrågningar om en försäljning – bland annat från Degerfors.

Lite förvånande att Degerfors har försökt köpa tillbaka en spelare som de tidigare sålt till ÖSK. Betalade ÖSK så bra att de då inte tyckte att de kunde säga nej. OK, Degen var i Superettan då och de fick väl med Johan Bertilson så att säga ”på köpet”, men ändå.

ÖSKs intresse att förlänga kontraktet förvånar mig också. ÖSKs tränare lyckades ju under en och en halv säsong inte finna något vettigt sätt använda honom på. Det var så illa att han lånades ut till Västerås utan att ÖSK ens hade gjort klart med någon ersättare.

Joel Cedergren har i och för sig indikerat i GFÖ-podden att han uppskattar Björndahls unika kvaliteter som målgörare och att han nog kommer att kunna se till att dessa kvaliteter utnyttjas på rätt sätt.

NA: Efter Degerfors bud: Erik Björndahl slutförhandlar med ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.