Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: Tre år till för/med Bergmark

ÖSK meddelar idag att man kommit överens med Niclas Bergmark om en treårig kontraktsförlängning. Efter det att spelaren för några dagar sedan uttalat sig positivt om en fortsättning i klubben kommer detta inte som någon större överraskning utan snarare som en bekräftelse på vad som var på gång.

Ändå får man nog se detta som en prestigefylld förlängning. Bergmark debuterade i Allsvenskan med några matcher mot slutet av säsongen 2019. Året därpå blev det enbart två inhopp och det här året blev det inledningsvis likadant. Först mot slutet av säsongen, då Marcus Lantz tagit över tränaruppdraget och började spela med en trebackslinje fick han slutligen chansen att visa, att han höll för spel på den högsta (svenska) nivån.

Med ett utgående kontrakt, som ÖSK av allt att döma inte gjort något seriöst försök förlänga (om än alls), och med rykten om intresse från annat håll var det inte alls säkert att en det skulle bli en förlängning med ÖSK.

ÖSK: Niclas Bergmark skriver nytt avtal med ÖSK


NA: ÖSK förlänger med landslagsbacken från Örebro
SvFF: Spelarstatistik 2019-2021
Lagstatistik: Spelade matcher 2017 – 2021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.