Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nytt jobb för Ulf Kristiansson

Ulf Kristiansson hette ÖSKs assisterande tränare under första halvåret förra året. Något som nästan försvunnit helt ur min minnesbank. Jag fick lov att kolla vad det var han hette.

Kristianssons fotbollsår blev minst sagt krokigt. Han rekryterades till ÖSK som assisterande tränare med ett treårskontrakt (väl tilltaget kan man väl tycka). Men hans tid i ÖSK blev inte längre än ett halvårigt. Sedan köptes han loss (!) av Hammarby för tjänsten som huvudansvarig tränare för Hammarbys talanglag (tidigare hette de IK Frej).

Hammarbytalangerna kämpade hela säsongen för att hålla sig kvar i div 1. Det gick till slut med knapp marginal tack vare en bättre målskillnad än nedflyttade Assyriska FF. Men detta verkar inte ha varit tillräckligt bra för Hammarby som av allt att döma gav Kristiansson sparken eller om man nu ömsesidigt kom överens om att avsluta kontraktet – det brukar ju heta så.

Idag skriver så NA, att allt tyder på att Kristianssons nästa jobb blir som assisterande tränare för damallsvenska Vittsjö. Det var nog inte så många som såg den komma då han anställdes av ÖSK för ett år sedan.

NA: Uppgifter: Tidigare ÖSK-tränaren klar för Vittsjö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.